Пакети за новороденчиња

Насмеани лица, неизмерно радост кај првачињата
September 25, 2017
Четврта обука за фундаментални права
November 16, 2017

Пакети за новороденчиња

На ден 25.09.2017 година Здружението ,,Романо Вило” во партнерство со Национален Ромски центар во рамките на проектот ,,Социјална инклузија на ромски жители и роми повратници во Македонија” со финансиска подршка од ,,Ние дејствуваме” ги поделија останатите 14 пакети за новородени бебиња во 2016 година. Секој пакет содржи Пелени Џамбо пакување,шампон и купка, детска витаминска маст, инстант чај од сладок анасон за доенчиња и мали деца, бекутан влажни марамчиња, маст со рибино масло и детски сапун.