Четврта обука за фундаментални права

Пакети за новороденчиња
September 25, 2017
Средба со ОУ,,Раде Кратовче”-Кочани
March 14, 2018

Четврта обука за фундаментални права

На ден 16.11.2017 година, со почеток во 12:00 во просториите на центарот Романо Вило во Кочани се одржа  четвртата обука за фундаментални права, родителство и родови прашања. На оваа обука присуствуваа 22 учесника. На оваа средба учесниците го проследија документарниот филм ”Социјална Инклузија на Роми”. На истата обука се презентираа и прирачниците за фундаментални права, при што следеше дискусија.